QUI SOM

Professionalitat, fiabilitat i compromís

Llengües de treball:

espanyol, anglès, francès, valencià/català

Llicenciat en Filologia Anglesa i Traducció i Interpretació  (premi extraordinari) per la Universitat Jaume I , va completar la seua formació com a intèrpret a la Heriot-Watt University.

Després d’uns anys de docència al Regne Unit, el 2003 va iniciar la seua carrera com a traductor i intèrpret al món del cinema. Ha estat professor d’interpretació simultània i traducció audiovisual a la Universitat Europea de València. La seua àmplia trajectòria com a intèrpret li ha permès viatjar extensament i treballar als àmbits més diversos (medicina, dret, cooperació internacional, arquitectura, noves tecnologies, etc.). Compagina la seua feina com a intèrpret i traductor amb la creació literària.

Llengües de treball:

espanyol, anglès, alemany, francès, valencià/català

Llicenciat en Traducció i Interpretació per la Universitat Jaume I, on també va cursar un Postgrau en Traducció de Textos Mèdics.

Més endavant, va cursar el Màster Europeu en Interpretació de Conferències de la Universidad de La Laguna (EMCI).

Després dels seus anys formatius, comença a treballar com a intèrpret de conferències autònom per diversos clients. Ha estat professor d’Interpretació Consecutiva i Traducció General a la Universitat Jaume I. Especialitzat en medicina, dret laboral i música, i amb extensa experiència en altres àmbits com la política, les relacions internacionals, l’agricultura, etc. combina la seua feina amb les seues dues grans passions: la música i la fotografia.

<iframe width="535" height="301" src="https://www.youtube.com/embed/H2kDtbvgkU8" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Experiència demostrada

Fabián López i Jaime Roda Bruce es van unir el 2010 amb Maria Rodrigo Stinus (qui actualment treballa a la OIT a Ginebra) per tal de crear Solucions d’Interpretació Simultània, amb l’objectiu d’oferir uns serveis d’interpretació simultània de la màxima qualitat adaptats a les necessitats del client.

Durant la seua àmplia experiència han interpretat a personalitats com ara Barack Obama, Ban Ki Moon, Christine Lagarde, Nicolas Sarkozy, Recep Tayyip Erdoğan, Artur Mas, Joan Ribó, Mónica Oltra, Mohan Munasinghe (Premi Nobel de la Pau), Joseph Stiglitz (Premi Nobel d’Economia), Jean Tirole (Premi Nobel d’Economia), Guy Ryder (Director General de la OIT), Vincent Cassel, Arsène Wenger, Naomi Klein, Susan George o Federico Mayor Zaragoza, entre d’altres.

EMPRESES I ORGANITZACIONS

que han confiat en nosaltres

PARLE’NS DEL SEU PROJECTE

Confie en veritables professionals,

nosaltres ens encarreguem de tot.